17november

Kerst Special en extra openingstijden December 2016


Mani|Pedi & beauty heeft een leuke kerstspecial en natuurlijk extra openingstijden!!!

Omdat wij het leuk vinden om met de feestdagen eens iets extra's aan te bieden kun je op woensdag 14 en 21 december 2016 bij ons ook terecht voor wimper extensions. Op deze twee woensdagen komt Mai van Mai Style speciaal voor Mani|Pedi klanten bij ons in de Schagchelstraat. Vanzelfsprekend kun je deze dagen ook terecht voor mani's, pedi's en shellac (facials en waxing kunnen wel op alle andere (extra) dagen). 

De kosten van een set wimpers zijn 79,- dit kun je contant met Mai afrekenen. 

Wil je meer informatie over wimper extensions of Micro blading? Surf dan naar www.maistyle.nl

EXTRA OPENINGSTIJDEN DECEMBER 2016

woe 14 dec 10.00 -18.00 + wimper extensions

ma 19 dec 10.00 -18.00

di 20 dec 10.00 -18.00

woe 21 dec 10.00 -18.00 + wimper extensions

di 27 dec 10.00-18.00

woe 28 dec 10.00-18.00

Voor het maken van afspraken op 19, 20 en 27 dec kunt u tot 14.00 uur via ons reserveringssysteem boeken. Voor afspraken na 14.00 - 18.00 en de extra dagen moet u ons even bellen 023-5510044 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Wij wensen u alvast hele fijne feestdagen toe.

 

23september

Skin Goals Treatment voor jongens en meiden van 9-18!

Skin Goals Treatment voor jongens en meiden tussen 9-18 jaar!

Wij hebben ons gespecialiseerd in de puberhuid. Wanneer je tussen de 9 - 18 jaar bent kom je in de pubertijd. Je lichaam veranderd, maar ook je huid. Vaak gaat dit gepaard met puistjes, mee-eters en een vette huid.

Puistjes ontstaan niet allemaal op dezelfde manier. Er zijn meerdere factoren van invloed. Vaak komt het door de verandering van de hormoonhuishouding en soms is simpelweg een verkeerd product-gebruik de oorzaak. Als er bijvoorbeeld een reinigende zeep word gebruikt op een vette huid, wordt deze er juist toe aangezet meer olie aan te maken! Hierdoor maak je het probleem dus alleen maar groter. Een mooie en gezonde huid krijg je niet door haar brandschoon te houden met zeep of alcohol, maar juist door de nodige hydratatie terwijl je het overtollige talg en de bacteriën onder controle houdt. Voorkom blijvende littekens die door knijpen en krabben veroorzaakt worden, en kom eens langs voor de Skin Goals Treatment. Wij geven je naast de diepte reiniging ook uitleg over de veranderingen in je huid, waarom het zo belangrijk is om je huid goed te verzorgen en hoe je de producten op de juiste manier gaat gebruiken. Alle ClearStart producten zijn afgestemd op de puberhuid. Je zal snel verbetering zien als je zelf ook thuis de producten goed gebruikt.

Skin Goals De Luxe €49,95
(incl. de ClearStart Startkit t.w.v. €42.25)

Skin Goals treatment voor €25,-
(vervolg afspraak als je de startkit al hebt)

Voor ik het vergeet... Deze behandeling en producten zijn ook voor jongens!!!

16juni

Facemap our Nation tijdens Haarlem Shopping Night & Ambacht in Stijl

Op zaterdag 11 juni 2016 was het weer feest in Haarlem.

De Schagchelstraat was weer gezellig versierd en de rode loper lag uit. Vanaf 13.00 uur was ons jaarlijks terugkerende evenement in de Schagchelstraat Ambacht in Stijl. Waarbij wij allemaal buiten op straat een ambacht uitvoerden. Van hieruit zijn we direct doorgegaan met de Haarlem Shopping Night. De rode loper lag niet alleen in de Schagchelstraat maar liep door het hele centrum van Haarlem. Alle straten die mee deden aan Shopping Night hadden diverse leuke activiteiten georganiseerd. Er stonden Dj's en muziekanten in diverse straten, er was een Ibiza markt en een stilettorun op de Grote Markt en vele winkels gaven mooie kortingen. Mani|Pedi & beauty heeft de hele avond staan "facemappen" (huidanalyse maken) voor Facemap Our Nation. Wereldwijd voeren Dermalogica Skin Therapists gratis huidanalyses uit en geven daarnaast ook een productadvies voor thuis gebruik. Dit door Dermalogica wereldwijd georganiseerde evenement, stond dit jaar in het teken van microkredieten voor vrouwen in derde wereld landen. Hiermee kunnen zij een onderneming voor zichzelf beginnen en daarmee hun familie onderhouden. We hebben tijdens Haarlem Shopping Night vele dames mogen "mappen". En er werd rijkelijk gedoneerd.

Namens Mani|Pedi & beauty en Dermalogica wil ik iedereen hartelijk bedanken. Volgend jaar zullen wij weer met veel enthousiasme mee doen aan Facemap Our Nation en Haarlem Shopping Night. Wij hopen jullie dan ook te mogen Facemappen. Wij hebben in iedergeval een super dag en avond gehad!

Liefs,

Anouk

  Mani Pedi's Have Broken the Gender Barrier...