05July

Vakantietijd

Zomer 2019...wat hebben wij er allemaal weer zin!

Heerlijk genieten van al het mooie van de zomer. Het mooie weer, dagjes naar het strand, bezoekjes aan pretparken, dierentuinen, mooie steden en natuurlijk die heerlijke welverdiende zomervakantie. Vele van ons met schoolgaande kinderen gaan in de aankomende 6 weken. Dat betekent voor ons top drukte. Dat is altijd een super leuke en uitdagende periode, en een sport voor ons om zoveel mogelijk klanten nog te kunnen behandelen. Maar ook wij gaan er om de beurt tussenuit. Maak daarom op tijd een afspraak via ons online reserveringssysteem. We zijn wel de hele vakantie open, met uitzondering van de donderdagavond.

Ik wens iedereen, ook namens het hele Team Mani|Pedi & beauty een ongelooflijke heerlijke zomer en een hele fijne vakantie toe!

Liefs, Anouk

28March

Help...Welke behandeling moet ik kiezen???

Help...Welke behandeling moet ik kiezen???

Het blote voeten seizoen zit er weer aan zit te komen! Omdat ik merk dat men het vaak moeilijk vind om de juiste behandeling te kiezen, zal ik hier in het kort uitleggen welke behandeling  je wanneer het beste kan kiezen. Daarnaast zal ik ook nog een paar tips geven.

 

Bijna elke klant die bij ons komt voor een pedicure begint met zich te excuseren van haar of zijn voeten. Teksten als "ik heb er de hele winter niets aan gedaan" of "ik heb de meest verschrikkelijke voeten ooit" zijn bijna standaard. Ik zal jullie een geheimpje verklappen. Het kan altijd erger. Dus je hoeft je bij ons niet te schamen. Al onze pedicure behandelingen worden gegeven in de massagestoelen, hierbij worden je rug en bovenbenen gemasseerd en zit je met je voeten in een whirlpool. 

 

*Mani|Pedi to Go

Als je bij ons een Mani|Pedi to go boekt dan is dit een behandeling van 30 minuten. Je moet dit zien als onderhoudsbeurt voor je handen en voeten. Dus als je regelmatig een manicure en pedicure laat doen dan kom je hier mee weg. Deze behandeling is zonder lakken. 

 

*Mani|Pedi deLuxe

Wil je een uitgebreidere behandeling voor je handen en voeten dan boek je de Mani|Pedi deLuxe. Dit is een 60 minuten onderhoudsbeurt. Dus als je een klein beetje eelt hebt en verder geen problemen als ingegroeide nagels, likdoorns of echt serieus eelt dan volstaat deze behandeling. Dit is met scrub voor handen en voeten uiteraard ook met lakken van handen en voeten. 

 

*Pedi30

Wil je alleen je voeten laten doen en ze zijn in een oké conditie (zoals bij de Mani|Pedi's staat omschreven) dan kies je de High Heel treatment. Deze behandeling duurt 30 minuten en is met lakken. 

 

*Pedi60

Heb je echt last van veel eelt, likdoorns, ingegroeide nagel, etc dan heb ik daar meer tijd voor nodig om je van deze problemen af te helpen. Daarom hebben wij ook de High Heel Super deLuxe. Deze behandeling duurt 60 minuten. In deze tijd gaan wij echt grondig te werk om te zorgen dat jij weer op wolkjes loopt. Uiteraard lakken wij ook nog je nagels. Twijfel je of je aan deze eisen voldoet, boek dan bij voorkeur deze uursbehandeling. Mocht het zo zijn dat ik wel binnen een half uur klaar ben, dan betaal je ook gewoon voor een half uur.  

Dan nu nog wat tips...

Tip 1. 

Als je last van kloven hebt en hebt de verwachting dat wij je kloven kunnen wegsnijden, dan moet ik je teleurstellen. Helaas werkt ons lichaam niet zo. Eelt is verhoornde huid. Wanneer je huid barst heb je een kloof. Dan zit er te weinig vocht in de huid. Zie het als een stuk uitgedroogde grond. Als je daar in een keer een emmer water overheen gooit, loopt het alle kanten op en de scheuren zijn niet weg. Als je steeds een beetje water zou geven, dan zie je de grond weer zacht worden. Zo werkt het ook met de huid. Gebruik iedere dag minimaal 1x per dag een voetencrème (bijv. De Heel repair bij kloven en hele droge huid €10,95) of de voetlotion (feet & leg lotion €19,95). Beide zijn bij ons verkrijgbaar. 

Tip 2. 

Gebruik een paar keer per week een voetvijl onder de douche of in bad. (Hangt er natuurlijk wel een beetje van af hoeveel eelt je hebt). Haal de natte vijl aan het einde van je douche/bad beurt even zachtjes langs de ruwe plekjes. Zo voorkom je kloven en grote hoeveelheden eelt. 

Tip 3.

Wil je je teennagels gelakt 

hebben, hou er dan rekening mee dat dit bij ons ongeveer 20 minuten moet drogen. Is het slipper weer, neem dan je slippers mee dan kun je gaan wanneer je wilt. 

Tip 4. 

Mocht je wel je nagels gelakt willen hebben, maar geen tijd om te wachten tot het droog is. Kies dan voor CND Shellac. Dit is gellak, droogt in de lamp en is daarna gelijk droog. Blijft op je tenen wel 6 weken zitten en op je handen 2 weken. Dit zit niet bij de behandelingen inbegrepen omdat dit een op zich staande behandeling is. 

 

Op onze website www.manipedi-en-beauty.nl kun je alles lezen over onze behandelingen en prijzen. Je kan dan ook gelijk online je afspraak inplannen. 

Ik hoop je snel te zien in de Schagchelstraat voor een van onze treatments. 

 

10September

Waarom Dermalogica?!

 

Wie bewust leeft kiest voor Dermalogica

 

We gaan tegenwoordig steeds bewuster met voeding om. We kiezen gezonde en verantwoorde producten en lezen steeds vaker de ingrediënten lijst op verpakkingen om er zeker van te zijn dat er geen rotzooi in zit. In de huidverzorging is het evenzo belangrijk om te weten wat je gebruikt. Jouw huid is per slot van rekening je grootste orgaan! Dermalogica richt zich volledig op een gezonde huid. Dermalogica gebruikt nooit gangbare ingrediënten als minerale oliën, S.D. alcohol, lanoline, chemische kleur- en geurstoffen. Ondanks dat deze ingrediënten slecht zijn voor de huid worden ze op grote schaal toegepast door vele cosmeticafabrikanten. Dermalogica kiest voor ingrediënten waarvan bewezen is dat ze werken, en dat bewijs wordt iedere dag weer geleverd in ons skin care center.

 

  Mani Pedi's Have Broken the Gender Barrier...