16June

Facemap our Nation tijdens Haarlem Shopping Night & Ambacht in Stijl

Op zaterdag 11 juni 2016 was het weer feest in Haarlem.

De Schagchelstraat was weer gezellig versierd en de rode loper lag uit. Vanaf 13.00 uur was ons jaarlijks terugkerende evenement in de Schagchelstraat Ambacht in Stijl. Waarbij wij allemaal buiten op straat een ambacht uitvoerden. Van hieruit zijn we direct doorgegaan met de Haarlem Shopping Night. De rode loper lag niet alleen in de Schagchelstraat maar liep door het hele centrum van Haarlem. Alle straten die mee deden aan Shopping Night hadden diverse leuke activiteiten georganiseerd. Er stonden Dj's en muziekanten in diverse straten, er was een Ibiza markt en een stilettorun op de Grote Markt en vele winkels gaven mooie kortingen. Mani|Pedi & beauty heeft de hele avond staan "facemappen" (huidanalyse maken) voor Facemap Our Nation. Wereldwijd voeren Dermalogica Skin Therapists gratis huidanalyses uit en geven daarnaast ook een productadvies voor thuis gebruik. Dit door Dermalogica wereldwijd georganiseerde evenement, stond dit jaar in het teken van microkredieten voor vrouwen in derde wereld landen. Hiermee kunnen zij een onderneming voor zichzelf beginnen en daarmee hun familie onderhouden. We hebben tijdens Haarlem Shopping Night vele dames mogen "mappen". En er werd rijkelijk gedoneerd.

Namens Mani|Pedi & beauty en Dermalogica wil ik iedereen hartelijk bedanken. Volgend jaar zullen wij weer met veel enthousiasme mee doen aan Facemap Our Nation en Haarlem Shopping Night. Wij hopen jullie dan ook te mogen Facemappen. Wij hebben in iedergeval een super dag en avond gehad!

Liefs,

Anouk

01September

50% korting op Dr. Murad skincare producten

50% Korting op dr. Murad Skincare producten!!!

Mani|Pedi & beauty doet haar dr. Murad huidverbeteringsproducten in de uitverkoop. Dit om ruimte te maken voor nieuwe producten. De gehele voorraad Envrionmental Shield Essential C gaat eruit voor de helft van de prijs. Deze lijn is uitermate geschikt voor deze tijd van het jaar. Net terug van vakantie, lekker genoten van een zonvakantie. Met deze producten zorgt u ervoor dat uw huid er weer fris, helder, stralend en gezond uitziet. Weg met de droogte lijntjes, pigmentvlekken en oneffenheden.

Interesse?! Kom langs of mail info@manipedi-en-beauty

OP = OP!

 

14October

Special treat bij Mani|Pedi & beauty tijdens kunstlijn weekend!

Special treat bij Mani|Pedi & beauty tijdens kunstlijn weekend!

Zoals eerder aangekondigd is het jaarlijkse Haarlemse Kunstlijn-weekend dit jaar op 1,2 en 3 november. Dit jaar heeft Mani|Pedi & beauty naast al haar reguliere treatments een special treat voor haar klanten!