16July

Klusserdeklusserdeklus...

Klusserdeklusserdeklus...

De aannemer en de loodgieter hebben hun klus geklaard. Althans....een kleine tegenvaller is dat ik nu nog steeds geen warm water heb.

Nadat de loodgieter de warmwateraansluiting op de combiketel had gemaakt, bleek dat deze al zolang niet gebruikt is, dat hij eigenlijk aan vervanging toe is. Even met de huisbaas in conclaaf....wordt vervolgd...

Hans en Jerry zijn druk in de weer met het aanleggen van elektriciteit en het ophangen van de verlichting. Heel veel werk en je ziet er bijna niets van. Best frustrerend voor de mannen, maar... Ze maken mij er wel heel blij mee!

Inmiddels heb ik ook de rest van mijn inventaris besteld, en nee...dit komt niet uit China, maar gewoon uit Nederland. En heb ik ook de verzorgingsproducten voor de gezichtsbehandelingen binnen. Dit is zo leuk, moet mezelf echt inhouden om er niet alvast mee te gaan spelen.

De opbouwfase gaat bijna beginnen. Dan komt Jason de muren stucen en spuiten. Ik kan dan aan de slag met schilderen en kunnen we (ik zoek nog vrijwilligers) de hele winkel van top tot teen schoonmaken, en gezellig maken.

Maar......voor we zo ver zijn moet er nog genoeg gedaan worden...