25October

Kunstlijn Haarlem

Kunstlijn Haarlem vindt dit jaar plaats in het weekend 2, 3 en 4 november en heeft als vlammend thema ‘Dansen op de vulkaan’.

Bruisend en divers

Ruim 200 kunstenaars in Haarlem en omliggende gemeenten stellen hun deuren open voor publiek. Musea, galeries en chambre d'amis doen mee. De Schagchelstraat en andere bekende winkelstraten in de Haarlemse binnenstad geven kunstenaars de gelegenheid hun werk te tonen. De Waarderpolder heeft op verschillende locaties een bruisend en divers programma.

Wervelende opening

In De Vishal (Grote Markt 20) is in het weekend een overzichtstentoonstelling van deelnemende kunstenaars te bezichtigen. Op 2 november vindt daar om 20.00 uur de officiële, kleurrijke opening van Kunstlijn Haarlem 2012 plaats. Hierna volgt de Nacht van de Kunst om 21.00 uur. Winkels, galeries en locaties in de Haarlemse Binnenstad openen op vrijdagavond hun deuren voor bezoekers en kunstliefhebbers. In het Figee Innovatie Theater is om 22.00 uur een bruisende opening van de Roze Kunstlijn.

Hedendaagse kunst

Ook de rest van het weekend staat Kunstlijn Haarlem in het teken van nieuwe ontwikkelingen en het toegankelijk maken van hedendaagse kunst, waarbij de professionaliteit van kunstenaars in een hoog vaandel staat.

Annemieke Couzy

Ook Mani|Pedi & beauty doet mee aan de kunstlijn. Annemieke Couzy exposeert met haar prachtige kleurrijke schilderijen niet alleen tijdens de kunstlijn. De werken zullen blijven hangen en zijn allemaal te koop. Het motto van Annemieke is: kunst er is voor iedereen, en voor elke beurs!

Kom dus gerust langs om eens naar haar prachtige werk te komen kijken.