19September

Kunstlijn Haarlem 2013 en andere nieuwtjes...

Het eerste weekend van november is hét weekend om kunst in Haarlem te bewonderen en te kopen. 1,2 en 3 november is het weer zover. Dan mogen ruim 200 kunstenaars in Haarlem en omliggende gemeenten hun kunsten tonen aan het publiek.

 

Kunstlijn Haarlem 2013

Het eerste weekend van november is hét weekend om kunst in Haarlem te bewonderen en te kopen. 1,2 en 3 november is het weer zover. Dan mogen ruim 200 kunstenaars in Haarlem en omliggende gemeenten hun kunsten tonen aan het publiek. Musea, galeries, chambre d'amis doen mee. Bekende winkelstraten in de Haarlemse binnenstad waaronder natuurlijk ook de Schagchelstraat, geven kunstenaars de gelegenheid hun werk te tonen.

Vanzelfsprekend doet Mani|Pedi & beauty, net als de rest van de Schagchelstraat weer mee met de kunstlijn. Annemieke Couzy zal ook dit jaar voor ons een expositie samenstellen. De werken zijn tijdens de kunstlijn te bewonderen maar zeker ook te koop.

Voetreflexzone massage tijdens kunstlijn.

Als u tijdens het bekijken van alle kunst toe bent aan een beetje ontspanning, dan bent u bij Mani|Pedi & beauty aan het goede adres. Wij bieden u naast de reguliere ontspanning, de gelegenheid aan om eens kennis te komen maken met voetreflexzone massage. Emilie van Dijck is  voetreflexzonemasseuse. Zij biedt tijdens de kunstlijn, tegen een speciaal tarief een vitaliserende en ontspannende voet- en onderbeenmassage van 30 minuten aan. Extra informatie over voetreflexologie volgt snel. Houdt de website van Mani|Pedi & beauty dus goed in de gaten, want dan kun je je hiervoor doormiddel van een intekenlijst opgeven. Wees er snel bij want vol = vol!

Zorg goed voor je huid!

Het is weer herfst. Natte neuzen, schrale huid en vaak ook nog wat laatste restjes van je inmiddels vervaagde zomer kleurtje. Met de dr. Murad Sun Undone Treatment wordt je huid weer helemaal helder en fris. Daarnaast is het verstandig om ook thuis je huid goed te verzorgen. Mani|Pedi & beauty geeft gratis huidadvies en als je wilt ook een productadvies voor thuis verzorging.

Nieuwe Shellac kleuren.

Ik heb al meerdere malen aangekondigd dat ze er bijna aankomen. En nu is het dan eindelijk echt zover. De nieuwe CND Shellac kleuren zijn binnen. De Forbidden Collection bestaat uit de kleuren Burnt Romance, Dark Dahlia, Blue Rapture, Tinted Love, Night Glimmer en Steel Glaze. Deze kleuren zijn ook verkrijgbaar in Vinylux de weekly Polish (nagellak) van CND. Mani|Pedi wil graag weten of haar klanten hierin geïnteresseerd zijn. Als dat zo is, laat het mij dan alsjeblieft weten via een berichtje op de Mani|Pedi & beauty Facebook pagina of via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . Bij genoeg enthousiasme ga ik het aanschaffen.

Stagiare

Inmiddels hoort Linda al tot het meubilair, zij helpt waar zij kan op de zaterdag. Linda kan ingeboekt worden voor Shellac, Mani's en Mani|Pedi' to go. Op de donderdagen hebben we sinds kort Ji Sun. Zij loopt stage bij ons. Ji Sun zit in het laatste jaar van de middelbare school en is voornemens de opleiding schoonheidsspecialiste en pedicure te gaan doen. Tot en met maart zal zijn met mij mee kijken.

Het wordt weer een bruisende herfst!!!