04February

Make way for gadgets

Gemak dient de mens, zeer binnenkort gaat Mani|Pedi een afspraken App lanceren.

Hiermee kun je via je mobile telefoon een afspraak maken. Zodra deze operationeel is laat ik dat natuurlijk meteen weten. Natuurlijk kun je gewoon gebruik blijven maken van het afsprakensysteem op de website.

De Schagchelstraat en dus ook Mani|Pedi & beauty doen mee aan een pilot van Taqbox. Op het raam van Mani|Pedi & beauty hangt een sticker met een QRcode. Scan de QRcode en je bent op de hoogte van alle deals en updates van Mani|Pedi. Er zullen ook deals uit voortkomen in samenwerking met andere winkels uit de straat, dus hou het goed in de gaten!

Steeds meer mensen (ook mannen) weten de weg naar Mani|Pedi & beauty te vinden. De facials en het waxen worden uitgevoerd in een speciaal daarvoor ingerichte ruimte (dus voor alle duidelijkheid niet in de winkel). Dr. Murad heeft de salonproducten zo afgestemd dat deze zowel op de mannen als de vrouwenhuid een geweldig resultaat geeft. Voor thuisgebruik heeft Dr. Murad wel een herenlijn ontwikkeld. Speciaal afgestemd op de mannenhuid. Scheerwondjes en sneetjes, ingegroeide haartjes, roodheid en irritatie worden door deze producten aangepakt. Makkelijk en zeer zuinig in gebruik. Meer informatie over de dr. Murad behandelingen en producten geef ik je graag in een persoonlijkadvies.

In maart komen de nieuwe lente en zomer kleuren van CND Shellac op de markt. Van zelfsprekend zorgt Mani|Pedi & beauty dat deze kleuren in huis zijn.

Ik kan niet wachten tot het lente is! Ben jij er al klaar voor?