14October

Special treat bij Mani|Pedi & beauty tijdens kunstlijn weekend!

Zoals eerder aangekondigd is het jaarlijkse Haarlemse Kunstlijn-weekend dit jaar op 1,2 en 3 november. Dit jaar heeft Mani|Pedi & beauty naast al haar reguliere treatments een special treat voor haar klanten!

Om de klanten van Mani|Pedi & beauty de gelegenheid te geven om kennis te maken met voetreflex-zonemassage is zij een samenwerking aangegaan met Emilie van Dijck. Wilt u zeker zijn van een plekje voor deze heerlijke massage, maak dan een afspraak bij Mani|Pedi & beauty. Hier liggen intekenlijsten klaar waar u zich kunt inschrijven op de door uw gewenste tijd. Grijp deze bijzondere kans en loop even binnen bij M|P & b en schrijf je in. Bellen en mailen mag natuurlijk ook! This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of 023-5510044. 

Voetreflexologie is een eeuwenoude massagetechniek waarvan men aanneemt dat ze haar wortels heeft in China. Voetreflex-massage stimuleert het zelf genezend vermogen van het lichaam, verbetert de bloeds- en energiedoorstroming en beïnvloed het zenuwstelsel op een positieve manier. Daarnaast heeft voetreflexologie een sterk ontspannend effect: een zeer positieve eigenschap, zeker gezien het feit dat zeker 80% van alle ziektes stress gerelateerd zijn! Het hele lichaam weerspiegelt zich in de voeten. Veel punten op de voet corresponderen met organen, gewrichten en klieren in het lichaam en worden ook wel reflexpunten genoemd. Door middel van druktechnieken op de voeten worden deze zones gestimuleerd.

Maak kennis met Voetreflex en geniet tijdens het Kunstlijnweekend (1,2, & 3 november) van een vitaliserende en ontspannende voet- en onderbeenmassage van 30 minuten voor een speciale prijs van slechts €25,00.

Let op! De massage kan alleen contant bij Emilie betaald worden.

Gaat u gebruik maken van deze unieke ervaring? Hou er dan rekening mee een wijdere broek/rok te dragen, aangezien onderbenen en knieën ook gemasseerd worden.

Als extra treat ontvangt u van Emilie, in samenwerking met Biologische sappen en soepen bar “Sappig”, vooraf een ontspannend en achteraf een vitaliserend sapje!

U zult zich weer ontspannen en energiek voelen!