25September

Wat een top week!!!

Wat een top week!!!

Zaterdag 15 september was het dan zo ver. De deuren van Mani|Pedi & beauty gingen voor de allereerste keer open. Waar een dag eerder nog huizenhoog dozen stonden opgestapeld, stonden nu 3 enorme spa-pedicure stoelen, een manicure station en een facial/WAX- cabine.

De ontvangst in de Schagchelstraat was in één woord geweldig. Er heerst een gevoel van saamhorigheid onder de bewoners en ondernemers en dat maakt de Schagchelstraat tot een heel bijzondere (winkel)straat. Voor ik goed en wel de deuren had geopend kreeg ik een enorme bos bloemen in de armen gedrukt van mijn mede-ondernemers uit de straat. De meiden van Salon B (de kapsalon schuin tegenover mij) hadden een eigen inzamelingsactie gehouden met als resultaat een prachtig boeket! Binnenkort hoop ik met hen de koppen bij elkaar te steken en na te denken over een soort van samenwerking, zodat je nog maar 1 afspraak hoeft te maken voor haar, gezicht en nagels. Ik hou jullie hiervan vanzelfsprekend op de hoogte.

De winkel heeft veel bekijks. Veel mensen bestuderen de prijslijst of komen binnen voor informatie. De aanloop van klanten verloopt grillig maar begint rustig aan op gang te komen met als hoogtepunt afgelopen zaterdag. Om 12:00 had ik mijn eerste klant in de stoel en om 19:00 stapte de laatste klanten de winkel uit. Het was druk maar ook ontzettend gezellig! Dames en heer bedankt daarvoor! Het is precies zoals ik het een half jaar geleden voor ogen had toen ik mijn businessplan schreef en het geeft een enorme kick om het concept nu in werking te zien. En voor wie nog niet langs is geweest, surf snel naar www.manipedi-en-beauty.nl en maak een afspraak via ons online afsprakensysteem of bel ons op 023-5510044

De volgende ondernemers wil ik extra in het zonnetje zetten: Amigos, Mother Nature, Salon B, Mark Keppel lijstenmaker, de Kale Pater, Jamon Jamon, Tipitina, Huis Ten Bosch, Rose Bleue, Ma Perle, Greenwich Village, ID, Salon B, Brandmeester, Zoé, Sedotto, Rings of pleasure, Verrassend goed, Erawan Thais restaurant, Fantasy Face, Henny Soesbergen Sieraden/edelsmit, Galery Arte Magica, en iedereen die ik vergeten ben. Dank voor jullie steun!