10January

Mani|Pedi & beauty tekent partnership met Dermalogica!!!

Mani|Pedi & beauty tekent partnership met Dermalogica!!!

Wanneer producten van Dermalogica in aanraking komen met de huid, gebeurt er iets bijzonders. Een gezonde, mooie huid, is ook voor jou weggelegd. Dermalogica is niet voor niets wereldwijd de eerste keus van professionele schoonheidsspecialisten en consumenten. Waarom? Omdat Dermalogica zich al 25 jaar met hart en ziel wijdt aan opleidingen, innovatie en professioneel advies. Met als doel: voor iedereen een gezonde mooie huid.

Dermalogica is niet schattig!

En ook niet mooi, luxueus of vertroetelend. Dermalogica is een no-nonsense merk dat zich volledig richt op een gezonde huid. Dermalogica is een huidverbeterings product, je merkt een zichtbaar resultaat al meteen bij de start van het gebruik. De verpakkingen zijn niet ontworpen om bij je badkamer te passen. Dermalogica besteedt haar tijd aan het uitdenken van nieuwe, hightech, effectieve formules. In de Dermalogica producten worden nooit de gangbare ingrediënten als minerale oliën, lanoline, chemische kleur- en geurstoffen gebruikt. Deze ingrediënten zijn slecht zijn voor de huid. Dermalogica kiest voor natuurlijke ingrediënten waarvan bewezen is dat ze werken. Dat bewijs wordt mede geleverd door de ruim 75.000 schoonheidsspecialisten over de hele wereld die er iedere dag effectief mee werken. Dermalogica is 100% dierproefvrij.

Ken uw huid!

Uw eigen huid kennen is een eerste vereiste voor een gezonde huid. De eerste stap daartoe zal een bezoek zijn aan een professionele skin therapist. Een Dermalogica skin therapist beschikt over Face Mapping, een unieke methode om uw huid, zone voor zone in kaart te brengen. Daarna zal de skin therapist een huidadvies op maat geven. Het verbeteren en gezond houden van de huid valt en staat met samenwerking tussen u zelf en de behandelingen bij uw skin therapist. Door iedere dag thuis de huid te verzorgen met Dermalogica producten en regelmatig een bezoek aan uw skin therapist zorgt u er voor dat uw huid gezond blijft, en zal stralen.

Door het tekenen van een partnership met Dermalogica is M|P officieel een Dermalogica Skin Care Center...

 

Reacties (0)

Laat een bericht achter

Je reageert als gast.

  Mani Pedi's Have Broken the Gender Barrier...