Abonneer op onze nieuwsbrief

| M|P &b Nieuws

Het grote avontuur gaat beginnen!

Ondanks dat ik al een week de sleutels van het pand heb, gaat het grote avontuur nu echt beginnen. Alle inventaris is besteld. Afspraken met de vervoerder zijn gemaakt, nu nog even afwachten of het allemaal op tijd geleverd gaat worden. Dat zal nog wel even spannend worden.

| M|P &b Nieuws

Bezichtigingen...

Wat gaat de tijd toch snel als je het naar je zin hebt!

De eerste bezichtigingen zijn achter de rug en heb hard nagedacht over hoe de website eruit moet gaan zien. 

| M|P &b Nieuws

Het verlossende woord...

Donderdag 3 mei, een spannende dag.

De dag dat ik het allemaal goed moet doen, geen tijd meer om aan mezelf te twijfelen, maar laten zien waar ik voor sta. Ik heb eindelijk een afspraak met de bank. Om drie uur loop ik met mijn businessplan onder mijn arm de bank binnen. 

Schagchelstraat 1A
2011 HW Haarlem

© Mani|Pedi &beauty. All rights reserved. Powered by YOOtheme.