Het maakt niet uit hoe gezond het gezicht eruit ziet, je hals kan een heel ander verhaal vertellen. Dit komt omdat in huidverzorging de focus vaak alleen maar ligt op het gezicht. De hals wordt vaak vergeten of overgeslagen. Dit terwijl de huid van de hals en het decolleté juist veel gevoeliger is voor schade als gevolg van voortijdige veroudering. De huid van de hals is dunner dan de gezichtshuid. Dat maakt de huid extra vatbaar voor zonschade of rimpelvorming door het constant naar beneden kijken op onze schermen. Het ontbreken van de juiste huidverzorging kan deze effecten nog verder verergeren. Ook verliest de huid stevigheid en flexibiliteit bij het ouder worden als gevolg van zwakker wordende spieren in de hals. Alles bij elkaar opgeteld zorgen deze factoren voor het ontstaan van lijntjes, groeven en huidverslapping.

WAT DOET HET?

Het nieuwe Neck Fit Contour Serum brengt hier verandering in. Speciaal geformuleerd voor het adresseren van de specifieke behoeftes van de hals/nek zone zorgt dit product voor wat extra liefde in de vaak verwaarloosde zone. Het Neck Fit contour Serum is speciaal ontwikkeld om te liften en verstevigen en zo fijne lijntjes en rimpels in hals en decolleté te verminderen.

HOE WERKT HET?

Zet de applicator op ON. Til je kin op en rol de applicator over het hele halsgebied vanaf het decolleté tot aan de kaaklijn. Knijp zachtjes in de tube om een dun laagje serum aan te brengen tijdens het rollen. Zet de applicator terug op OFF en blijf rollen in een opwaartse beweging over de huid om het serum in te masseren. Houd de kin lichtjes omhoog tot het serum is opgedroogd. Breng vervolgens je gepersonaliseerde Dermalogica moisturizer of SPF aan. Gebruik het serum iedere ochtend en avond. 

Shop Shop Neck Fit Contour serum

Schagchelstraat 1A
2011 HW Haarlem

© Mani|Pedi &beauty. All rights reserved. Powered by YOOtheme.