Het grote avontuur gaat beginnen!

Ondanks dat ik al een week de sleutels van het pand heb, gaat het grote avontuur nu echt beginnen. Alle inventaris is besteld. Afspraken met de vervoerder zijn gemaakt, nu nog even afwachten of het allemaal op tijd geleverd gaat worden. Dat zal nog wel even spannend worden.

Ruud Jansen van aannemersbedrijf Meerbouw hoofddorp gaat vanaf volgende week in de winkel aan de slag. Als Ruud klaar is mag Jason Robken van VIP stukadoors de muurtjes mooi strak stuken. Ik kan niet wachten, ben zo benieuwd hoe het er dan uit gaat zien. Natuurlijk heb ik het allemaal zelf bedacht en uitgetekend, maar dan zie je het in de ruimte zelf. Dan is het echt!

Verder heb ik allemaal leuke en noodzakelijke spullen als koffiemachine, ijskast, telefoon en pc, etc... gekocht. Heb ik de verzekeringen geregeld, en is de parkeervergunning aangevraagd. Kortom ik ben lekker bezig!

Het Brazillian wax avontuur is inmiddels ook goed afgelopen. Weer een "diploma" in the pocket. Tien nogmaals 1000x thanx dat je mee bent geweest als model. Ik ga er vanuit dat ze in de rij staan als de winkel open gaat!!!.... toch dames?!

Schagchelstraat 1A
2011 HW Haarlem

© Mani|Pedi &beauty. All rights reserved. Powered by YOOtheme.