16juni

Facemap our Nation tijdens Haarlem Shopping Night & Ambacht in Stijl

Op zaterdag 11 juni 2016 was het weer feest in Haarlem.

De Schagchelstraat was weer gezellig versierd en de rode loper lag uit. Vanaf 13.00 uur was ons jaarlijks terugkerende evenement in de Schagchelstraat Ambacht in Stijl. Waarbij wij allemaal buiten op straat een ambacht uitvoerden. Van hieruit zijn we direct doorgegaan met de Haarlem Shopping Night. De rode loper lag niet alleen in de Schagchelstraat maar liep door het hele centrum van Haarlem. Alle straten die mee deden aan Shopping Night hadden diverse leuke activiteiten georganiseerd. Er stonden Dj's en muziekanten in diverse straten, er was een Ibiza markt en een stilettorun op de Grote Markt en vele winkels gaven mooie kortingen. Mani|Pedi & beauty heeft de hele avond staan "facemappen" (huidanalyse maken) voor Facemap Our Nation. Wereldwijd voeren Dermalogica Skin Therapists gratis huidanalyses uit en geven daarnaast ook een productadvies voor thuis gebruik. Dit door Dermalogica wereldwijd georganiseerde evenement, stond dit jaar in het teken van microkredieten voor vrouwen in derde wereld landen. Hiermee kunnen zij een onderneming voor zichzelf beginnen en daarmee hun familie onderhouden. We hebben tijdens Haarlem Shopping Night vele dames mogen "mappen". En er werd rijkelijk gedoneerd.

Namens Mani|Pedi & beauty en Dermalogica wil ik iedereen hartelijk bedanken. Volgend jaar zullen wij weer met veel enthousiasme mee doen aan Facemap Our Nation en Haarlem Shopping Night. Wij hopen jullie dan ook te mogen Facemappen. Wij hebben in iedergeval een super dag en avond gehad!

Liefs,

Anouk

10september

Waarom Dermalogica?!

 

Wie bewust leeft kiest voor Dermalogica

 

We gaan tegenwoordig steeds bewuster met voeding om. We kiezen gezonde en verantwoorde producten en lezen steeds vaker de ingrediënten lijst op verpakkingen om er zeker van te zijn dat er geen rotzooi in zit. In de huidverzorging is het evenzo belangrijk om te weten wat je gebruikt. Jouw huid is per slot van rekening je grootste orgaan! Dermalogica richt zich volledig op een gezonde huid. Dermalogica gebruikt nooit gangbare ingrediënten als minerale oliën, S.D. alcohol, lanoline, chemische kleur- en geurstoffen. Ondanks dat deze ingrediënten slecht zijn voor de huid worden ze op grote schaal toegepast door vele cosmeticafabrikanten. Dermalogica kiest voor ingrediënten waarvan bewezen is dat ze werken, en dat bewijs wordt iedere dag weer geleverd in ons skin care center.

 

18november

Internationaal Top Model Tahnee van der Merwe blogt over Mani|Pedi & beauty

Internationaal Top Model Tahnee van der Merwe blogt over Mani|Pedi & beauty

Internationaal topmodel en fashionista Tahnee van der Merwe schreef onlangs een blog over Mani|Pedi & beauty. Je kunt de blog lezen op Tahnee Nikita of klik op 'lees meer'. Op Tahnee's website lees je ook over de ins en outs op beauty- en fashion gebied. Tahnee, super bedankt voor de geweldige aanbeveling en tot snel!!!