21mei

Dermalogica Intense Spa Foot & Leg Treatment

!!!NIEUW NIEUW NIEUW NIEUW NIEUW NIEUW NIEUW NIEUW NIEUW!!!

Wil jij graag mooie verzorgde voeten en onderbenen doe dan eens de Dermalogica Intense Spa Foot & Leg Treatment!

28februari

Gebruikt u wel de juiste verzorgingsproducten?

Gebruikt u wel de juiste verzorgingsproducten? 

Bent u nog steeds op zoek naar de juiste dag- of nachtcreme, masker of een goed reinigingsproduct?  

Voelt uw huid ook na gebruik van uw verzorgingsproduct ‘trekkerig’ of ‘vet’ aan? Heeft u al van alles geprobeerd en hét nog steeds niet gevonden? Laat u dan Face Mappen op 14  maart a.s. Op deze dag kunt u geheel gratis en ongedwongen een huidanalyse en thuisadvies krijgen. U kunt de producten voelen, ruiken en proberen in de skin bar en bij aankoop van 2 dermalogica producten krijgt u een gratis Microzone treatment kado.

 

15september

5 JAAR!!!

HOERA...We zijn jarig!!!

5 jaar geleden opende Mani|Pedi & beauty haar deuren. In de afgelopen jaren hebben we een grote vaste klantenkring op gebouwd. Graag wil ik deze ontzettend lieve mensen bedanken voor hun jaren lange vertrouwen in ons. Daarnaast krijgen we nog dagelijks nieuwe klanten binnen, die weer blij naar buiten lopen. Veel klanten komen inmiddels voor ons hele beauty assortiment. Kwamen ze voor de eerste keer alleen voor een pedicure, komen ze nu ook voor een gezichtsbehandeling en laten ze ook maar gelijk hun handen lekker verzorgen. Inmiddels zijn wij 6 dagen per week open. Ji Sun is op de woensdag de hele dag aan het werk. Wij proberen zoveel mogelijk de nieuwste trends te volgen. Zo hebben wij nu nieuw in de salon de Lash Lift. Dit is de opvolger van wimper extentions. In plaats van wimpers te plakken, krullen en desgewenst verven wij de natuurlijke wimpers, waardoor je blik veel meer open en fris oogt. En om het helemaal af te maken verkopen wij nu ook Revitalash wimper serum om je wimpers te verzorgen en nog langer en voller te maken. Kijk voor meer informatie over deze behandeling bij Lash Lift op de website of bel ons 023-5510044

Wie jarig is trakteert! Daarom hebben wij voor iedere klant een cadeautje. Maak online een afspraak of kom langs. Natuurlijk wel zo lang de voorraad strekt. Tot snel!

Liefs,

Anouk, Ji Sun & Laura