18november

Internationaal Top Model Tahnee van der Merwe blogt over Mani|Pedi & beauty

Internationaal topmodel en fashionista Tahnee van der Merwe schreef onlangs een blog over Mani|Pedi & beauty. Je kunt de blog lezen op Tahnee Nikita of klik op 'lees meer'. Op Tahnee's website lees je ook over de ins en outs op beauty- en fashion gebied. Tahnee, super bedankt voor de geweldige aanbeveling en tot snel!!! 

 

The 30 minute Spa

Voor mijn werk is het een must dat mijn nagels er perfect uitzien maar zelf ben ik nogal een kluns wat betreft nagellak opdoen. Ik kan gewoon niet stil zitten en binnen een paar seconden zit mijn nagellak overal in plaats van waar het moet zitten.

Gelukkig heb ik in het centrum van Haarlem de perfecte beauty spa ontdekt waar ik flink in de watten wordt gelegd en met perfecte nageltjes de deur uitga. Deze beauty salon staat vooral bekend om zijn 30 minuten concept. In 30 minuten worden je handen en voeten voorzien van een basis manicure en pedicure en dat onder het genot van een heerlijk kopje thee en een massage van de massagestoel. Deze behandeling is voornamelijk perfect voor iemand die even snel na het werk of tijdens het winkelen zich wil laten verwennen. Zelf had ik wat meer tijd en heb ik gekozen voor een Mani en Pedi deluxe om zo nog verzorgder en helemaal ontspannen de beauty salon te verlaten! Ik ben al bij vele salons geweest maar deze staat met stipt op nummer één.