25mei

Zo goed als rond...

Na de bezichtigingen vorige week ben ik met de makelaar nog eens in het pand aan de Schagchelstraat 1A (het zwarte pand zeg maar) geweest zonder dat de winkel open was. Dat kijkt natuurlijk een stuk prettiger, en je kan dan ook even achter de schermen kijken.

Het pand is prachtig!!! Sjiek aan de buitenkant en binnen ziet het er ook fantastisch uit. Nog dezelfde dag belt de makelaar mij op, met het verzoek van de eigenaar om mij in persoon te ontmoeten.

 Enige dagen later tuig ik mezelf weer op, en vertrek ik in een kek jurkje met mooie hakjes naar Overveen, waar het kantoor van de eigenaar zich bevindt. Het gesprek vindt plaats in een indrukwekkende villa. De vertegenwoordiger van de eigenaar heeft niet veel nodig om overtuigd te zijn van mijn plannen. Er worden wensen kenbaar gemaakt en afspraken gemaakt. Een periode van rimpels gladstrijken en handtekeningen zetten is aangebroken. En dat is best spannend!

Ondertussen zit mijn examen nagelstyliste er ook aan te komen. 7 juni om precies te zijn. Dagelijks zit ik met m'n neus in de boeken. Daarnaast moet ik ook veel oefenen...dus dames.....biedt u aan.